Maitinimo paslaugų organizavimo ypatumai ir tobulinimas UAB „MEPUS“ pavyzdžiu

Collection:
Mokslo publikacijos / Scientific publications
Document Type:
Straipsnis / Article
Language:
Lietuvių kalba / Lithuanian
Title:
Maitinimo paslaugų organizavimo ypatumai ir tobulinimas UAB „MEPUS“ pavyzdžiu
Alternative Title:
Food Service Organization Features and Improvement by the Example of UAB "MEPUS"
Summary / Abstract:

LTStraipsnyje analizuojami ir apibendrinami maitinimo paslaugų kokybę ir paklausą lemiantys veiksniai. Konkurencinio pranašumo stiprinimui, klientų dėmesio pritraukimui bei vartojimo didinimui įmonės kuria naujas paslaugas arba tobulina jau esančias. Straipsnio tikslas – išanalizuoti maitinimo paslaugų organizavimo ypatumus ir pateikti pasiūlymus jų tobulinimui UAB „MEPUS“ pavyzdžiu. Didėjant maitinimo paslaugas teikiančių įmonių skaičiui bei augant vartotojų reiklumui svarbu išsiaiškinti kokiomis maitinimo paslaugų tobulinimo ir plėtros priemonėmis galima didinti vartotojų pasitenkinimą maitinimo paslaugomis. [Iš leidinio]

ENThe article analyzes and summarizes factors determining the quality and demand for food services. In order to strengthen their competitive advantage, attract customers' attention and increase consumption, companies create new services or improve existing ones. The aim of article: to analyze food service organization features and to make suggestions for their improvement by the example of UAB „MEPUS“. Due to the increasing number of catering companies and the growing demand of consumers, it is important to find out what measures can be taken to improve consumers satisfaction with food services. [From the publication]

ISSN:
2538-7669
Related Publications:
Permalink:
https://www.lituanistika.lt/content/97871
Updated:
2024-11-29 20:39:45
Metrics:
Views: 5
Export: